Details
_atik_
Gender:
Female
Age:
38
Occupation:
Employed
Status:
Divorced
Phone:
Sony Ericsson W880i
Country:
Malaysia
Hometown:
Ipoh
Joined:
10 December, 2007



0Subscribers
24Uploads
313Guestbook
456Forum
About




wanna know about me? let's see
.....i'm as simple as A, B, C........


Attractive , Bewitching , Charming , Delicate , Extraordinary yet Eager , Funny , Gentle with lots of Giggles all day long.... , Honourable but Humble, Ideal but sometimes Impatient with a little Imperfection..... bla bla bla...


hmmm...i can think of anything up to Z but.......you wouldn't want to waste time reading my exaggeration, would u?

.............................

Friends

Profile views
  • avatar
    StupefyDuo - 28 June, 2014 08:39
    I will be my own savior ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
  • avatar
    Luxanna - 13 April, 2014 00:31
    Better late than never. But never late is better :]
  • avatar
    Baazy - 5 April, 2014 15:18
    It is your Manners that Interest Me more than your Beauty
  • avatar
    _Minion_ - 18 March, 2014 16:21
    Assemble the minions!
  • avatar
    Heelsrider - 18 March, 2014 13:43
    Viva revolution
  • avatar
    2h4ever - 18 March, 2014 12:05
  • avatar
    hamza20112 - 18 March, 2014 07:53
    Amelia... u making a mess ♡
Wallpapers

 
FAMILY FILTER - ON

Turn Family Filter OFF
Baby People 
1,758 downloads
 
 
 
FAMILY FILTER - ON

Turn Family Filter OFF
Baby Abstract 
1,530 downloads
 
 
 
mrs homemaker Signs & Sayings 
358 downloads
 
 
 
Smurf Drawn/Cartoons 
187 downloads
 
 
 
FAMILY FILTER - ON

Turn Family Filter OFF
Flinstones Drawn/Cartoons 
164 downloads
 
 
 
Meow Pets & Animals 
141 downloads
 
 
My phone
Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Display size 240x320

36586 Zedgers have selected this phone
114th most popular phone on Zedge

Interests

Favorite activities

Reading, "zedging"

Favorite music

...from soothing to head-banging . . .everything goes !

Favorite movies

Life is Beautiful, Saving Private Ryan, Face-off

Favorite TV-shows

ER, CSI, Close to Home

Favorite books

Novel, Reader's Digest

Favorite games

Puzzle........it moves my brain

Heroes

Myself, of course!

Dislikes

LIAR

Guestbook
 StupefyDuo
28 June 2014, 08:43
tak sangka da nak puasa.. Atik pun.. Jangan ponteng puasa nanti anak ikut insyaallah nanti raya nad akan balik ke Perak.. Bleh la raya umah Atik
 StupefyDuo
31 May 2014, 04:23
Atik~~~~

lamanya xdengar cite Hari ni keje susahlaaaaaaa.. nak berjimba pun kene tengok jadual koje ohh!! tau tak sunway lagoon bagi harga murah selasa ni..oooooohhH!!!! Belated Happy Birthday kat anak dara Atik!!!! sorry tak tau nama anak.. Atik x bagi tau pun.. da scroll habis guestbook tapi xde .. ahihihihi
 StupefyDuo
3 May 2014, 09:42
Oiiit!!! lama xonline..
 StupefyDuo
15 April 2014, 10:08
Atikkkk~!!
ada gaya mak tiri laaaaaa.. sweeetnye

baru sempat bukak zedge ni.. letih koje je
kat sana memang best, tapi nak belanja kene kedekut tahap maharaja :chcukle: kalau nak bawak anak skali best! Atik penah pegi Pulau Pinang? ramai duk cerite rojak penang~ x tau betul sedap ke idok.. ade siap nak pi sana sehari pastu balik kl balik.. whewww keje lagi ke sekarang?
 StupefyDuo
11 April 2014, 13:28
Hello Atik apa khabar? Nad tgh kerja skrg ni penat macam mana kerja hari ni? mesti best kan? esok cuti, ada plan ke? semua orang kat rumah sihat?

hari tu Nad baru balik dari Singapore, pergi USS, bawak 20 Dollar je tapi x habis pun sebab jimat tahap dewa tapi memang best! Nad pergi dengan kawan tempat kerja, duduk di hotel yang memang best! kalau nak pergi sana, Nad boleh bagi contact person yang incharge tu

Lepas balik dari Singapore hari tu, ni 5 hari straight kerja petang rasa nak muntah je jawab calls

Please Register or Log in to write in the guestbook