Uploading ringtone problem...



Spiderowych

avatar

Joined: 2 Feb 10
From: Bosnia and Herzegovina
Posts: 10

Post #11 December 2011, 22:46
I have some trouble with uploading ringtone to zedge. After the uploading line is filled with 100 percent, there isn't processing please wait yet still writes uploading please wait... And I waited for half an hour... And I couldn't wait no more so I stopped it... What should I do???

gpgarain

avatar

Joined: 23 Jul 10
From: India
Posts: 734

Post #22 December 2011, 02:16

Quote of user: Spiderowych

I have some trouble with uploading ringtone to zedge. After the uploading line is filled with 100 percent, there isn't processing please wait yet still writes uploading please wait... And I waited for half an hour... And I couldn't wait no more so I stopped it... What should I do???


It generally happens due to slow connection. Besides, be sure your flash is up to date and you do not attempt to upload a copyright content. Try again with a different tone.

FAISALJ1992

avatar

Joined: 9 Jan 12
From: India
Posts: 1

Post #39 January 2012, 14:27
M using zedge frm my cel nd i wana upload a ringtone bt I cant do so...wenvr i click on upload ringtone option it shws d same page again nd again...plzz help me :'(

This post was written on a mobile device.

MAK_ViRUS

avatar

Joined: 3 Jan 12
From: Lebanon
Posts: 17

Post #417 January 2012, 10:25
I have the same problem what to do ??

gpgarain

avatar

Joined: 23 Jul 10
From: India
Posts: 734

Post #517 January 2012, 10:35
To upload ringtone you need to access Zedge wiyh PC. Thanks

MAK_ViRUS

avatar

Joined: 3 Jan 12
From: Lebanon
Posts: 17

Post #617 January 2012, 14:47
I access from PC, I have the same problem ( uploading please wait...) and goes hours nothing happens !!

gpgarain

avatar

Joined: 23 Jul 10
From: India
Posts: 734

Post #717 January 2012, 17:37

Quote of user: Assmar_Tech

I access from PC, I have the same problem ( uploading please wait...) and goes hours nothing happens !!


Also your Browser and Flashplayer need to be up to date. Try early in the morning when the the traffic is not much loaded. If still the problem persists, please Contact Zedge

This post has been edited 1 time. The last edit took place 17.01.12, 17:38.

Quitter

avatar

Post #817 January 2012, 17:59
yeah this is due to slow connection n no need to wait more than 5 to 10 minutes for an upload.... u just refresh or retry it....

 This topic has 8 posts, spanning 1 page.